Vakantiehuis met inpandig zwembad in de Ardennen

Het huren van een vakantiehuis in de Ardennen staat bij velen op de bucketlist. De Ardennen zijn prachtig en een bezoek meer dan waard. Dat je hierbij kan genieten van een luxe vakantiehuis met inpandig zwembad is extra mooi. De Ardennen staan al langer bekend als een prettige vakantiebestemming, maar de populariteit is de laatste tijd steeds meer aan het toenemen. Je kunt natuurlijk ouderwets gaan kamperen in een tentje, maar er zijn tegenwoordig veel luxe vakantiehuizen in de Ardennen. We zullen je vertellen waarom dit een goede optie is.

De omgeving

De keuze voor de Ardennen is allereerst al uitstekend. Je zit zeer dicht tegen de Franse grens aan. Sterker nog, als je niet oppast zit je zomaar in het Franse deel van de Ardennen! Zoals je begrijpt zit al behoorlijk zuidelijk en dat merk je aan het klimaat. En als je vervolgens om je heen kijkt bevind je je in de bossen, tussen de heuvels en bergen. Overal zijn historische dorpjes met kerken en kastelen in alle vormen en maten. En de grotere steden Luik en Namen zijn dicht in de buurt.

Activiteiten

In deze beboste, heuvelachtige omgeving spreekt het voor zich dat er veel sportieve en actieve mogelijkheden zijn. Wandelen, hardlopen en fietsen en wielrennen spreken voor zich. Maar ook avontuurlijker opties als bergbeklimmen en abseilen of tokkelen behoren tot de mogelijkheden. Op het water kun je kanoën of kajakken, en zwemmen als het warm is. En in de winter kan er in de Ardennen volop geskied worden. Als je het iets rustiger aan wilt doen dan zul je je prima vermaken in de historische dorpen, waar je een bezoek kunt brengen aan de oude kastelen en kerken. Of je gaat een lekker Belgisch speciaalbiertje, of pintje, drinken in één van de vele cafés.

Vakantiehuis met inpandig zwembad

De beste manier om jouw vakantie in de Ardennen nog beter te maken, is door een vakantiehuis met inpandig zwembad te huren. Een beter voorbeeld van luxe en vrijheid is er niet te vinden. Na een dag vol activiteiten kom je terug in je comfortabele vakantiehuis en ga je nog lekker ontspannen zwemmen in je privé zwembad. Of je gaat in vroege ochtend lekker een paar baantjes trekken voor of na het ontbijt. En stel het is een regenachtige dag, dan zit jij kiplekker in je vakantiehuis met inpandig zwembad in de Ardennen.

Tagged