De stalamp als eyecatcher voor de woonkamer

Het kiezen van de juiste lampen voor de woonkamer kan lastig zijn. Lampen zijn beschikbaar in vele soorten en maten, hoe weet je dat je de juiste keuze maakt? Je verlichting is immers een bepalende factor voor de uitstraling van je interieur. Wanneer je op zoek bent naar een mooie eyecatcher, zijn er een aantal stalampen waarmee je altijd goed zit!

De driepoot
Deze klassieker doet het altijd goed! De driepoot geeft je woonkamer een instant Hollywood allure. Bovendien zijn deze staande spotlights flexibel te draaien, waardoor je zelf kun kiezen naar welke kant je het licht wilt buigen. Driepoot vloerlampen zijn verkrijgbaar in verschillende opvallende uitvoeringen, van strak tot robuust. Hierdoor passen ze in vrijwel ieder interieur.

Booglamp
Een booglamp biedt uitkomst in grote woonkamers. Door zijn grote formaat is hij duidelijk aanwezig in de ruimte. Het prachtige lijnenspel van de booglamp geeft je woonkamer in één keer een flinke boost. Deze lamp heeft het effect van een hanglamp, met het grote voordeel dat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. De booglamp biedt uitkomst wanneer je verschillende delen van een grote ruimte wilt verbinden.

Office lamp
De office lamp is een tijdloze aanwinst voor je interieur. Het is een grote uitvoering van de welbekende bureaulamp en heeft daarmee een industriële uitstraling. Deze lamp staat overal in huis prachtig, maar is met name ideaal om naast een bureau of tafel te zetten. Zo houd je het oppervlak vrij, terwijl je wél geniet van de flexibele buigbaarheid van een bureaulamp!

Ben je op zoek naar een stalamp? Bij Kwantum vind je veel voordelige stalampen voor in de woonkamer.

Tagged , ,